Συναγερμοί Σπιτιού : Μύθοι και Αλήθειες

Ακούγοντας για συναγερμούς σπιτιών , οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την εντύπωση πως πρόκειται για μια περιττή δαπάνη η οποία το μόνο που έχει να προσφέρει είναι την αίσθηση μιας αχρείαστης πολυτέλειας στο σπίτι. Ο κόσμος έχει την άποψη ότι τα συστήματα ασφαλείας προορίζονται μόνο για την προστασία των βαθύπλουτων και των εταιριών λογισμικού της Silicone Valley. Αυτό είναι πέρα για πέρα αναληθές.

Μύθος: Οι συναγερμοί σπιτιού προορίζονται μόνο για τους εύπορους ιδιοκτήτες . Αλήθεια: Αντιθέτως , τα συστήματα ασφαλείας είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε κατοικία , μικρή ή μεγάλη , έπαυλη ή μη . Μονάχα με την εγκατάσταση ενός συναγερμού σπιτιού μπορείτε να διασφαλίσετε εγγυημένα την ασφάλεια και την ευημερία του. Κάθε σημείο του χώρου σας θα φυλάσσεται ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε και στο βαθμό που εσείς θέλετε .  

Αλήθεια: Τα συστήματα ασφαλείας δρουν αποτρεπτικά στη κλοπή και στις διαρρήξεις. Μια κατοικία που προστατεύεται με ένα σύστημα ασφαλείας είναι λιγότερο ευάλωτη στη κλοπή από ότι μια που δεν διαθέτει κανένα μέσο προστασίας. Οι διαρρήκτες δεν αρέσκονται στο να διακινδυνέψουν τη σύλληψη τους , απεναντίας θα προτιμήσουν να διαρρήξουν ένα απροστάτευτο χώρο χωρίς περιττά ρίσκα.

Σήμερα πια , υπάρχουν πολλών ειδών συστημάτων ασφαλείας που είναι ιδανικά για οποιοδήποτε είδος κατοικίας είτε πρόκειται για διαμέρισμα είτε για μονοκατοικία.

Μύθος: Η εγκατάσταση ενός συναγερμού σπιτιού είναι μεγάλος μπελάς και αναστάτωση.

Αλήθεια: Αυτό συνέβαινε μόνο στο παρελθόν με τους καλωδιακούς συναγερμούς . Τα τελευταία χρόνια όμως με την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη και την ανάπτυξη των ασύρματων συστημάτων ασφαλείας , οι δυσκολίες στην εγκατάσταση ενός συναγερμού έχουν περάσει μια για πάντα. Η εγκατάσταση ενός ασύρματου συναγερμού γίνεται πλέον εύκολα και μέσα σε λίγη ώρα. Χωρίς την παραμικρή δυσκολία μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας οι ασύρματες παγίδες. Αν λοιπόν δεν θέλετε την απόλυτη και αδιαπέραστη θωράκιση τύπου Φορτ Νοξ, αλλά απλά να προστατέψετε την οικία σας στοιχειωδώς, τότε δεν θα αντιμετωπίσετε φοβερή δυσκολία και κόπο επιλέγοντας ένα σύστημα συναγερμού. Συχνά αμφισβητείται η αναγκαιότητα ενός συναγερμού ασφαλείας, γιατί υπάρχει η πεποίθηση ότι την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και ένας σκύλος φύλακας. Υπάρχει η άποψη ότι ένας συναγερμός ασφαλείας θα σας κοστίσει μια μικρή περιουσία.

Μύθος: Η τοποθέτηση ενός συναγερμού ασφαλείας είναι πεταμένα χρήματα.

Αλήθεια: Η ασφάλεια και η προστασία είναι αγαθά που δεν μπορούν να μετρηθούν σε χρήμα. Η ηρεμία του νου είναι μια ανεκτίμητη πολυτέλεια που την απολαμβάνουν ελάχιστοι άνθρωποι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι σήμερα πια υπάρχουν στην αγορά διαθέσιμοι άπειροι συναγερμοί προσιτοί για κάθε πορτοφόλι. Αναλογιστείτε ότι οι συναγερμοί σπιτιών δουλεύουν για τη προστασία σας 24ώρες το 24ωρο, αδιάκοπα , για όσο εσείς επιθυμείτε. Αν αυτό δεν αξίζει να δαπανήσετε κάποια χρήματα ,τότε πού θα έπρεπε να τα ξοδεύετε τελικά;

Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε το blog  Άρθρα για συστήματα συναγερμού σπιτιών άρθρα ασφάλειας για να ενημερωθείτε.

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *