Πως θα επιλέξουμε σωστά μια εταιρεία συναγερμών

Η εγκληματικότητα είναι στα ύψη, ενώ τα κρούσματα κλοπών είναι καθημερινά συνεχώς πρώτα στην επικαιρότητα. Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό μας είναι πως θα προστατευτούμε και τι μέτρα ασφαλείας πρέπει να πάρουμε. Μια πάρα πολύ καλή λύση είναι τα συστήματα συναγερμού αλλά δεν ξέρουμε ποια εταιρεία συναγερμών να επιλέξουμε και με ποια κριτήρια. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια βήματα.

Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε δύο με τρεις εταιρείες Συστημάτων ασφαλείας για να πάρουμε τις προσφορές τους. Έπειτα θα τους καλέσουμε να έρθουν στο σπίτι μας για να δουν το χώρο μας και να μας δώσουν τις προσφορές τους.

Δεύτερον θα τους ρωτήσουμε αν έχουν φυσικό κατάστημα, γιατί αν χρειαστεί κάτι πρέπει να μπορούμε να τους βρούμε.

Τρίτον θα τους ρωτήσουμε αν έχουν άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Τέταρτον αν έχουν εικοσιτετράωρη υποστήριξη σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα στον συναγερμό μας και πέμπτον αν έχουν κέντρο λήψης σημάτων, για παρακολούθηση του συστήματος ασφαλείας μας και τις 365 ημέρες του χρόνου.

Αν έχουν όλα τα παραπάνω κριτήρια, τότε είναι επαγγελματίες και αξίζει να εμπιστευτείτε στα χέρια τους την ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας σας.

Παρακάτω σας προτείνουμε δύο – τρεις εταιρείες που έχουν όλα αυτά τα κριτήρια και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά των Συστημάτων συναγερμού για σπίτια καθώς και σε κέντρο λήψης σημάτων.

www.synagermoi-spitiou.gr
www.synagermoi-spition.gr
www.dsc.com

Το θέμα της ασφάλειας μας θα πρέπει πάντα να μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα ενώ θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και να επιλέγουμε πάντα αξιόπιστες εταιρείες που να έχουν αποκλειστικό αντικείμενο εργασίας τους την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού.

Comments are closed.