Οι λόγοι που χρειαζόμαστε έναν συναγερμό σπιτιού

synagermoi-tips

Οι καιροί που διανύουμε έχουν γίνει άκρως επικίνδυνοι. Κύριο μέλημα των σύγχρονων ανθρώπων πια είναι πώς να διαφυλάξουν την ασφάλεια τη δική τους και όσων αγαπάνε. Η συναγερμοί ασφαλείας αποτελούν τη καλύτερη δυνατή λύση για την απόλυτη προστασία των υπαρχόντων σας και όσων αγαπάτε. Γιατί ένα σύστημα ασφαλείας δεν σας προστατεύει μόνο από παραβιάσεις και διαρρήξεις αλλά απεναντίας σας διασφαλίζει και από πολλούς άλλους κινδύνους που δεν προβλέπονται και μπορούν να αποβούν ακόμα και μοιραίοι. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε μερικούς από τους κινδύνους αυτούς.

Κάτι που συνήθως δεν απασχολεί τους περισσοτέρους από εμάς είναι η πιθανή ύπαρξη πυρκαγιάς στο χώρο μας. Είναι πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό , γιατί η φωτιά έρχεται από εκεί που δεν την περιμένεις και δεν σου δίνει κανένα περιθώριο αναστροφής της κατάστασης με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να επέρχεται το μοιραίο. Χώρια που ούτε ειδοποίηση σου δίνει και πολλές φορές η φωτιά ξεσπά την ώρα που όλοι κοιμούνται κατά τη διάρκεια της νύχτας κάνοντας τους ενοίκους της οικίας εντελώς ανυπεράσπιστους και ανήμπορους να αντιδράσουν. Η  ύπαρξη όμως ενός συστήματος ασφαλείας είναι σε θέση να σας ειδοποιήσει έγκαιρα στη περίπτωση ξεσπάσματος πυρκαγιάς δίνοντας σας τη δυνατότητα να αποδράσετε από την οικία σας τη κατάλληλη στιγμή. Εκτός του ότι σας σώζει τη ζωή , ειδοποιεί σε βοήθεια με τα σήματα που στέλνει στο κέντρο λήψης σημάτων.

Άλλος ένας ύπουλος κίνδυνος που μπορεί να λάβει χώρα εντός του σπιτιού σας είναι η διαρροή από μονοξείδιο του άνθρακα. Αυτό το χημικό αέριο είναι άκρως επικίνδυνο για τον άνθρωπο . Εάν το εισπνεύσει σε μεγάλη δόση μπορεί ακόμα και να πεθάνει. Και είναι ύπουλο γιατί είναι εντελώς άοσμο και έτσι είναι αδύνατο για εμάς να το καταλάβουμε όταν συμβεί. Για αυτό αν θέλουμε να προστατεύσουμε σωστά την οικογένειά μας θα πρέπει να τοποθετήσουμε ένα σύστημα ασφαλείας που να διαθέτει ειδικούς ανιχνευτές που να εντοπίζουν διαρροές μονοξειδίου του άνθρακα.

Βλέπετε λοιπόν πώς μπορούμε πολύ εύκολα να κινδυνεύσουμε μέσα στο ίδιο μας στο σπίτι και ας μη πρόκειται για διάρρηξη; Και ακόμα πώς ένας συναγερμός μπορεί να σας προστατεύσει αποτελεσματικά από διάφορους άλλους πολύ υπαρκτούς κινδύνους που δεν αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στην είσοδο  κλεφτών.

 

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *